Om os

Vi arbejder for din succes

Som en kompetent partner til digital transformation er det vores mål at øge effektiviteten i din virksomhed gennem smarte it-løsninger. Målestokken for alting er din virksomheds specifikke mål. Vi kender behovene i de forskellige brancher i Danmark og finder skræddersyede løsninger til individuelle krav. I den forbindelse drager vi fordel af 20 års erfaring og over 3.000 succesfuldt gennemførte it-projekter fra vores moderselskab i Ludwigsburg, Tyskland. Vi har et holistisk syn på din virksomhed og arbejder team-baseret. Det gør os i stand til at se dit optimeringspotentiale og udvikle løsninger, der er både økonomiske og fremtidssikrede. Fra analyse og rådgivning til udvælgelse af passende hardware og software, apps og administrerede tjenester til gennemtænkte cloud-koncepter tilbyder eviatec Scandinavia pålidelige IT-tjenester, der fungerer. Takket være vores brede portefølje og vores gennem årene voksende forretningspartnerskaber med anerkendte hardware- og softwareleverandører finder vi altid den bedste IT-løsning til dine individuelle behov.

Digitalisering med eviatec i ITventive Group

eviatec Scandinavia er stolt over at være en del af ITventive Group. Dette samarbejde forener styrkerne fra eviatec og pegasus og gør det muligt for os at tilbyde skræddersyede digitaliseringsløsninger, der er nøjagtigt tilpasset dine individuelle behov. Vores ekspertise omfatter fremtidssikrede digitaliseringsstrategier og innovative teknologiske løsninger, der hjælper dig med at nå dine mål. Med lokationer i Ludwigsburg, Regenstauf, Bern og Brøndby er vi til stede i flere lande og tilbyder vores tjenester på tværs af Europa.

eviatec Scandinavia Team

Vores kompetente team rådgiver dig med solid knowhow og udvikler individuelle løsninger til specifikke krav

Asbjorn Riise
Administrerende direktør
(CEO)

Smarte systemer til din digitale arbejdsplads

eviatec Scandinavia gør din virksomhed klar til den digitale fremtid. Vi optimerer dine forretningsprocesser med vores sofistikerede og effektive systemer til styring af virksomhedsindhold og dokumenthåndtering.

Mere Info

Kontakt

Mere Info

Optimer din arbejdsgang

Med vores out-of-the-box-løsninger tilbyder vi en omkostningseffektiv og køreklar løsning til din digitale transformation.

Mere Info
Del side